Adventskonsert på Antikvariatet, Trondheim

Adventskonsert

TrondheimFOLK inviterer til en varm og stemningsfull adventskonsert, på Antikvariatet søndag 13.desember kl.20.00.

Konserten tar utgangspunkt i et utvalg julesanger og religiøse folketoner fra Hallingdal, krydret med slåtter og egne komposisjoner.

Billetter kan kjøpes her: https://trondheimfolk.hoopla.no/sales/579163601/ og arrangøren kjører rabatt på forhåndskjøpte billetter: Voksen kr. 170,-/student kr. 120,-.

Billetter kan også kjøpes i døra:
Voksen kr. 200,-
Student kr. 150,-

Om artistene:

Erlend Apneseth og Margit Myhr er to av våre aller fremste yngre folkemusikere. Erlend slapp si kritikerroste debutplate “Blikkspor” i 2013, og har hatt omfattende konsertvirksomhet i inn og utland. Han har også mottatt flere priser for spellet sitt de siste årene. Margit har, i tillegg til å være en fremragende kveder, vært engasjert i dansegruppa Villniss og har vært med i flere produksjoner på Västanå teater i Sverige, som skuespiller, musiker og danser. Margit er en allsidig musiker, som i tillegg til stemmen trakterer hardingfele, langeleik og lyre.

Svenske Anders Löfberg er riksspelman og bl.a. kjent fra gruppene Nordic og Majorstuen. Han trakterer cello, fele og hardingfele på beste vis, og har vært en god synlig og aktiv utøver, både på de svenske og norske folkemusikkscenene de siste årene.

Kom og opplev tre sterke folkemusikere i samspill og solistisk utfoldelse, og få rikelig med julestemning!

Håper vi sees på Antikvariatet søndag 13.desember kl. 20:00! 🙂
TrondheimFOLK
trondheimfolk@gmail.com
facebook.com/TrondheimFOLK