Andreas Bjørkås Trio

Søndag 8. februar kl 17:00 blir det plateslippkonsert med Andreas Bjørkås Trio på Antikvariatet på Bakklandet i Trondheim.
ABT

Den nye plata til Andreas Bjørkås Trio tar utgangspunkt i folkemusikktradisjonen fra Oppdal. To av medlemmene i trioen er oppflasket med denne musikken, og har en stor forkjærlighet til den. Andreas Bjørkås har oppdalstradisjonen som sin spesialitet, og har vunnet kongepokalen på Landskappleiken på høyeste nivå. I 2011 ga han ut plata Veiskille med slåtter fra Oppdal.

Viken og Rossebø har jobbet sammen i andre grupperinger som Earlybird Stringband, men dette er Andreas Bjørkås trio sin første felles utgivelse.

Andreas Bjørkås Trio tilnærmer seg folkemusikken med kunnskap, respekt og tradisjonsfølelse. Gjennom utforsking av arrangement, klangbilde og instrumentsammensetting, forsøker de å finne en egen sound til hver enkelt slått, slik at den får et unikt uttrykk. Derfor låter musikken både kjent og ukjent på samme tid. Medlemmene i Andreas Bjørkås trio omgås også hverandre “off stage”, og kjemien er det ikke noe å si på. Dette håper de publikum vil sette pris på!

Andreas Bjørkås – fele og hardingfele
Erlend Viken – fele, mandolin og oktavfele
Olav Christer Rossebø – fele, gitar, mandola og mandolin

Velkommen!

Billetter selges i døra (kun kontant)

Ordinær: 150,-
Ungdom/student: 100,-
Barn under 12 år: gratis

Det vil selvfølgelig også solgt CD-er, og disse koster 150,-