“Eg visste ikkje at du kunne danse” og dansefest i Trondheim 1.oktober

TrondheimFOLK inviterer til danseforestillinga “Eg visste ikkje du kunne danse” med folkemusikeren Britt Elise Skram og folkedanseren Anna Liv S. Gjendem.

Etter konserten blir det dansefest med Småviltlaget fra Rørostraktene.

dansefest_1okt2016

Opplev folkedans i både sceniske og uordnede former lørdag 1. oktober fra klokka 18. Billetter forhåndsselges på Hoopla og i døra.
Billett til forestilling OG dansefest:
Voksen: 300,- / Student: 180,- / Barn fra 6år: 100,-
Billett til enten forestilling eller dansefest:
Voksen: 200,- / Student: 120,- / Barn fra 6år: 50,-

“Eg visste ikkje du kunne danse” er en interaktiv danseforestilling av og med Anna Gjendem og Britt Elise Skram. Den tar utgangspunkt i tradisjoner fra Romsdal, og går nærmere inn på de små variantene som finnes i tradisjonene i forskjellige bygder. Anna Gjendem er utdannet utøvende tradisjonsdanser fra NTNU. Hun er profesjonell danser og med i Hildur Dansekompani, og bruker tradisjonsdans i undervisning i alt fra barnehager til gamlehjem. Britt Elise Skram er utdannet felespiller fra Norges musikkhøgskole. Hun jobber med undervisning, som freelance musiker, og er en del av band som Kystfolket.

Småviltlaget er en gammaldansgruppe fra Røros-området. De har holdt på i over tyve år og består av toneangivende folkemusikere fra området. De har gitt ut flere album og spilt til dans utallige ganger. Med sitt drivende rørosspill vil de få dansegulvet til å koke på Ila aktivitetshus!

Du kan se en teaser fra “Eg visste ikkje du kunne danse” her:https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eohGOOSBCM4

Og sjekk ut Småviltlaget på Spotify eller Tidal!

Arrangementet er støttet av Kulturrådet og Trondheim kommune