Folkemusikkpub og Trøndelagskappleiken 2013

Det ligger an til en innholdsrik helg for oss som er glade i gammeldans og folkemusikk!

Fredag 15.:

Kl. 20:30 inviterer vi til en allsidig  ”Melvin-konsert” med flere spennende og kanskje overraskende innslag.  Disse er det i hovedsak aktører fra Folldal og Oppdal som står for. Alt til ære for Melvin Tronsgård som ble født i Folldal i 1912 og som bodde mange år i Oppdal hvor han var med og stiftet Oppdal spellemannslag, (som var det første navnet på laget).

Før ”Melvin-konserten” kan god mat (Get Together til kr 200,-)  og drikke nytes i pub-lokalet.

Etter konserten blir det dans etter flere gode grupper og lag.

Lørdag 16.:

Når påmeldingsfristen nå er godt og vel ute, har over 40 ulike grupper og enkeltaktører meldt fra at de skal delta på Trøndelagskappleiken. Dette er vi som arrangører godt fornøyd med.  Deltakelsen er bra fordelt. Det mest gledelige med årets påmeldinger, må likevel være at rekruttklassa er den største!

Kappleiken starter kl 12:00 på Skifer Hotell, som er arena for årets Trøndelagskappleik.

Kl 18:00 lørdag kveld, kan deltakere og  tilhørere innta en 3 retters middag i den lekre matsalen på Skifer Hotel. Middagen kan bestilles i løpet av lørdagen ved å kjøpe en bong i resepsjonen til kr 325,-. Vi håper å kunne få en fin atmosfære ved dette bordholdet!

Det blir en liten pause før lagspelltevlingene og dugnadsspellet starter kl 20:00.

Arenaen skulle passe godt til formålene og Skifer Hotel har vært en aldeles fantastisk samarbeidspartner i tilretteleggingsfasen. Ikke minst har hotellet tilbudt de besøkende rimelige husrom.  Fortsatt er det ledige rom og for å få gunstigst mulig pris, kan bestilling sendes til  sverre.bjorkas@oppdal.com eller tlf. 97176608.

Oppdal spell – og dansarlag ønsker deltakere og tilhørere hjertelig velkommen til

Midtvintersfest i Midt-Norge!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


9 + 9 =