Gammeldanspub og Trøndelagskappleik 2013

Oppdal spell– og dansarlag inviterer med dette folkemusikk- og gammeldansvenner til et uhøytidelig midtvinterstreff på Skifer Hotel i Oppdal, der bygdas nye ”herberge” stilles til disposisjon. Vi håper det er mange som føler som oss: Dæ æ artigar dess fler oss æ!

Kort skissert er programmet for helga slik:

Fredag 15. februar blir det arrangert gammeldans-/folkemusikkpub på Skifer Hotel i Oppdal. Oppdal spell- og dansarlag ønsker da å hedre og minnes spellmannen Melvin Tronsgård med en konsert.  Melvin ville ha fylt 100 år den 28.12.2012.   Etter konserten blir det dugnadsspelling med diverse gammeldansorkester og spellmannslag. Gratis inngang for alle deltakere (inkl. dugnadsmusikere), mens vi – for hele kvelden –  må ha kr 100 fra anna godtfolk!

Lørdag 16. februar arrangeres Trøndelagskappleiken i samme lokaler. Vi håper på godt frammøte av fylkenes egne dansere og spellmenn.  Vi inviterer også aktører utenom Trøndelagsfylkene til å delta, enten i gjesteklasse eller rett og slett til ei mønstring uten bedømmelse.  Lørdag kveld vil det som vanlig bli dans etter spellmannslagene som vil bli bedømt. Og så blir det dugnadsspelling etterpå!

Alle medvirkende musikere (inkl. dugnadsmusikere) går gratis hele dagen. Og anna godtfolk får gå på alt for kr 100 –  hele dagen og kvelden!

NB! For spellmannslag, grupper eller solister som ikke sokner til Trøndelag, men som likevel ønsker å delta i tevling (gjesteklasser), må melde fra om dette til  sverre.bjorkas@oppdal.com eller på tlf. 97176608. Det samme gjelder for de som ønsker å delta med dugnadsspelling. Her bør det også meldes fra om ønsket tidspunkt for opptreden.

Aktører som sokner til Trøndelag folkemusikklag, må benytte dette PÅMELDINGSSKJEMA og foreta innbetaling av deltakeravgift i tråd med opplysningene i skjemaet til kontonummer  4266 2503724 i Oppdalsbanken.

Påmeldingsfrist er 18.januar 2013.

Skifer Hotel tilbyr følgende:

 • Fredag kveld – enkel bevertning og Get Together – pris ca 200,- for bespisning.
 • Lørdag formiddag – her vil vi lage en egen enkel lunchmeny – med smørbrød, supper osv.
 • Lørdag kveld – festmiddag med 3 retters meny til kr. kr. 375,- pr. pers.
 • Overnatting: Pris for enkeltrom pr. døgn inkl. frokost kr. 750,- for dobbeltrom pr. døgn inkl. frokost kr. 850,-

Hotellet har ingen link direkte på disse tilbudene.  Derfor: Meld overnattingsbehovet til   sverre.bjorkas@oppdal.com

Her ligger det altså an til en skikkelig compact game!

Så meld din interesse!

 

1 kommentar til «Gammeldanspub og Trøndelagskappleik 2013»

 1. Hei.

  Hvor kan vi sende påmeldingsskjemaet? Vi ser gjerne at vi kan sende det på e-post.

  Mvh
  Hjorten Husorkester
  v/ Berit Bøysen

Det er stengt for kommentarer.