Trøndelagskappleiken 2016

Oppdal spell- og dansarlag (OSD) har påtatt seg å arrangere Trøndelagskappleiken 2016. Oppdal Turisthotell vil være arena for kappleiken som går av stabelen helga 5. – 7. februar 2016. Denne kappleiken markerer også Trøndelag Folkemusikklags 30-årsjubileum. Det vil bli markert.

Oppdal Turisthotell har vært åsted for mange kappleiker og festivaler opp gjennom åra og er nå godt forberedt til å ta imot nye folkemusikk- og gammeldansvenner. Hele hotellet står til vår disposisjon, inkludert ca 70 hotellrom.

Allerede fredagskvelden inviterer Oppdal spell- og dansarlag til intimkonsert hvor temaet blir musikk etter spellmannen Asbjørn Blikken. Vi vil komme tilbake med en fyldig presentasjon av denne ypperlige spellmannen som var fødd i Skjåk men som bodde i Oppdal det meste av sitt voksne liv. I tilknytning til konserten og kappleiken for øvrig, vil det bli utstillinger i Galleri Valdis (som er en del av turisthotellet) med bildekunstnere fra Asbjørn Blikkens familie.

Det vil komme mer info om arrangementet etter hvert. Blant annet tas det sikte på å sende ut invitasjoner og påmeldingsskjemaer for kappleiken og overnatting så snart som mulig.

OSD ser fram til ei fin helg med mange deltakere og masse folk!